Joyce, in 1995 getrouwd en moeder van 3 zonen

Al jaren dacht ik, durf ik dit en nu dacht ik “ik doe het gewoon” en zo begon Gewoon Joyce.
Mijn interesse is breed, heb over veel zaken een mening maar ben bovenal vrouw van en moeder. Ons leven is niet altijd over rolletjes gelopen. Volgens de artsen heb ik Reuma, MS, fibromyalgie en een trage schildklier. Mijn lol kan niet op. Om het vooral positief te bekijken ligt mijn focus op andere dingen.

Niet dat ik er niet aan wil denken of over wil praten maar er zijn nog zo veel leuke, mooie en veel gezelligere andere dingen.

JOYCE:

  • Gek op mijn gezin
  • Wandelen
  • Fotofreek
  • Lees graag
  • Heb echt een mening
  • Actief op en met social media
  • Vriendschappen zijn belangrijk
  • Soms echt blond
  • Wandelpin

Gek op mijn gezin
Mijn man en kinderen zijn mijn handvaten het thuisfront. Mijn man ken ik al vanaf 1993. In 1995 werd onze oudste zoon geboren. Onze andere zonen in 2000 en 2003.

Wandelen
Ik ben gaan wandelen omdat ik wilde fotograferen. Nu wandel ik meer dan ik fotografeer. Ik wandelde het Pieterpad met mijn zus. Deze hebben we afgesloten en nu wandelen we het Westerborkpad. Verder wandel ik graag alleen overal en nergens. Meestal alleen maar ook met andere wandel ik graag. Mijn droom is om de Sint Jacobsweg naar Santiago de Compostela lopen (vanaf Porto).

Fotofreek
Altijd al gek geweest op de camera. Soms noem ik hem liefkozend “het Kameraatje van Joyce”. Al jaren maak ik met veel plezier foto’s. Vind ik het leuk om dingen te proberen en gooi ik er ook veel weg. Fotograferen van mijn sportende jeugd staat wel bovenaan.

Lees graag
Een aantal jaren geleden kreeg ik een ereader voor mijn verjaardag. Dat is echt één van de beste cadeaus ooit.
Ik ben een echte boekenwurm geworden. Tegenwoordig heb ik een abonnement bij KOBO plus. Heerlijk onbeperkt kiezen uit wel héél veel boeken.
Mijn keuze in boeken is erg verschillend. Ik houd van waargebeurde verhalen, trillers (maar niet te trillend), Feelgood verhalen en romances. Merk dat ik graag boeken van Nederlandse schrijvers lees.

Heb echt een mening
Net als iedereen heb ook ik een mening. Een mening is niet altijd hetzelfde als die van iemand anders maar als je met respect hierover met elkaar praat mag en kan iedereen zijn eigen mening hebben en delen.

Actief op en met social media
Dat vind ik toch wel leuke media. Zelf ben ik actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Aan snapchat ga ik niet beginnen want dat nemen mijn kinderen me niet in dank af. Verder sta ik open om alles te proberen, of ik het blijf gebruiken dat blijft de vraag.

Vriendschappen zijn belangrijk
Er komen vrienden en er gaan vrienden, dat hoort bij het leven. Toch hebben wij samen veel vaste vrienden waarop wij altijd kunnen terugvallen (en zij op ons). Alle vriendschappen zijn anders en gaan we anders mee om maar allemaal zijn ze ons veel waard.
Ook die vriendschappen veranderen waardoor we altijd weer nieuwe en leuke dingen meemaken.

Soms echt blond
Standaard opmerking van mij als ik het even niet meer weet. Hoewel dat tegenwoordig lastig is omdat ik al zoveel verschillende haarkleuren heb gehad, maar……mijn echte kleur is en blijft blond

Wandelpin
Het idee van de Wandelpin is ontstaan tijdens één van mijn wandelingen. Ik was op zoek naar iets als herinnering aan mijn wandelingen toen ik me bedacht dat er tijdens bergwandelingen wandelstokken worden gebruikt waarop “schildjes” worden geplaatst. Dat is dan de herinnering aan de gemaakte wandeling. Zo is het idee ontstaan van een Wandelpin welke bijvoorbeeld op een rugzak “gepint” kan worden.
In 2019 heb ik dit voor het eerst gedaan. Ik heb er al meerdere afgegeven tijdens een wandeling samen met iemand, na een leuk gesprek tijdens een wandeling maar ook heb ik er al een heel aantal opgestuurd aan mensen die dezelfde hobby hebben [wandelen].
Voor 2020 ben ik nieuwe plannen aan het maken, “wordt vervolgd”.